Over deze site

Toen ik op zoek was naar een goede middelbare school voor mijn oudste dochter, ontdekte ik al snel hoe moeilijk het was om gedetailleerde informatie over verschillende scholen te vinden. Om het kiezen makkelijker te maken, begon ik met het verzamelen van scores van verschillende scholen in mijn omgeving met behulp van Excel. Deze lijst bleek niet alleen nuttig voor mijn eigen besluitvormingsproces, maar ook voor mijn vrienden en familie. Ze vonden het overzicht zeer informatief en het hielp hen bij het kiezen van een school voor hun kinderen. De positieve feedback en het besef dat meer mensen behoefte hadden aan dergelijke informatie motiveerden me om deze breder beschikbaar te maken. Daarom besloot ik om een website te ontwikkelen die deze schoolinformatie gemakkelijk toegankelijk maakt voor iedereen. Het resultaat is een platform waar ouders eenvoudig de scores en details van verschillende middelbare scholen in hun stad kunnen vinden.

Een uniek aspect van onze website is hoe we feedback van gebruikers verwerken. De recensies op onze site zijn afkomstig van Google Maps. Ik ben mij ervan bewust dat sommige recensies in het verleden als apart of zelfs wrokkig werden ervaren. Om de kwaliteit van de informatie te verbeteren, heb ik met een automatisch script ongeveer driekwart van de recensies gefilterd die niet relevant leken. Dit was een uitdaging, maar het is cruciaal om een gebalanceerd en accuraat beeld van elke school te bieden. Daarnaast hebben we het gewicht van de gegeven sterren in de overgebleven recensies aangepast op basis van de automatisch bepaalde kwaliteit en de actualiteit van de review.

Wat betreft de scores in de eerste kolom van onze tabel: deze geven het verschil weer tussen het aantal groene en rode cellen. Een cel wordt groen als de score tot de 20% beste hoort en rood als deze bij de 20% slechtste scores behoort. Dit systeem is ontworpen om ouders snel te laten zien hoe een school presteert in verschillende categorie├źn, zoals leerlingentevredenheid, sfeer, veiligheid en oudertevredenheid.

We hopen dat deze transparantie en toewijding aan kwaliteit ons platform een waardevolle bron maakt voor ouders die op zoek zijn naar de beste onderwijsmogelijkheden voor hun kinderen.

Als je vragen hebt, kun je me bereiken op info@allescholen.com.